Бойовики незаконних терористичних угруповань 64 рази обстрілювали позиції Збройних сил та мирних жителів з мінометів та артилерії.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Найчастіше бойовики для обстрілів використовують 120 мм міномети, використання яких заборонене Мінськими угодами. Злочинці з них щонайменше 25 разів гатили вздовж усієї лінії розмежування сторін. Крім того, зафіксовані численні випадки використання терористами артилерійських систем калібру 122 та 152 мм.

Найскладніша ситуація залишається в районі міста Донецьк. Зокрема на підступах до населених пунктів Мар'їнка, Піски та Опитне.

Також в Луганський області бойовики обстрілювали Станицю Луганську, Сокільники, Щастя. Поблизу Артемівська під вогонь проросійських бандформувань потрапили Ленінське, Лозове, Кірове та інші населені пункти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Лише після опівночі активність бойовиків дещо зменшилась.

Читайте також: Терористи обстріляли мирні квартали Мар'їнки - штаб АТО

Вночі вони вчергове обстріляли з танків Мар'їнку. По Опитному й Красногорівці, що біля Донецька, а також по Широкиному терористи били з гранатометів та використовували стрілецьку зброю.

Протягом ночі російсько-терористичні війська з допомогою кількох безпілотників вели аеророзвідку позицій бійців АТО.