Відома актриса Керіс ван Хаутен, яка зіграла роль жриці Мелісандри в культовому серіалі народила свого первістка від актора Гая Пірса. Керіс вперше стала мамою.

Щасливий Гай Пірс повідомив про народження сина в своєму Twitter. Він розповів, що хлопчика назвали Монте. Чи то від щастя, чи то з огляду на якісь забобони, батько не вказав дату народження малюка, повідомивши лише, що пологи пройшли минулого тижня. Гай Пірс також написав, що мати з дитиною зараз знаходяться в чудовому настрої, а їхньому здоров'ю нічого не загрожує.

Читайте також: Джона Сноу воскресить "Червона жінка"

Ван Хаутен познайомилася з 48-річним актором Гаєм Пірсом ще в 2015 році на зйомках трилера "Пекло". Вже восени того ж року Пірс розлучився зі своєю дружиною, з якою вони перебували в шлюбі 18 років. Дітей в цьому шлюбі в нього не було.

Заради свого кохання до Пірса, Хаутен розлучилася зі своїм хлопцем Себастьяном Кохом, з яким вони разом грали в кінострічці "Чорна книга".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв сайт znaj.ua, на знімальному майданчику між акторами деколи спалахує кохання "з першого кадру".