Мешканка Північної Вірджинії збила з дробовика безпілотник, який вона запідозрила в стеженні за своїм сусідом, голлівудським кіноактором.

65-річна Дженніфер Янгмен (Jennifer Youngman) повернулася в неділю з церкви і, як справжня мешканка Північної Вірджинії займалась блародною справою - чистила свої рушниці. Від роботи жінку відволік звук безпілотника, який пролітав над сусідньою ділянкою. У той момент, коли квадрокоптер перетнув кордони її власності і завис на секунду в повітрі, Дженніфер знищила його пострілом з дробовика 410 калібру, повідомляє Arstechnica.

Швидше за все, безпілотник запустили папараці, щоб стежити за відомим голлівудським актором Робертом Дювалем (Robert Duvall), який живе по сусідству з Дженніфер.

Читайте також: Пристрасний секс пари на дзвіниці монастиря зняв дрон

Господарі безпілотника під'їхали до Дженніфер на автомобілі, щоб повернути своє майно. Однак вона пригрозила викликом поліцію, і незнайомці ретирувалися. В інтерв'ю Дженніфер сказала, що впевнена у своїй правоті і згідна з другою поправкою до конституції США, яка гарантує право громадян на зберігання і носіння зброї.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Крім того, вона була дуже обурена тим, що якісь люди намагалися стежити за її сусідом, Робертом Дювалем.

Нашим глядачам актор відомий за фільмом "Хрещений батько", в якому він зіграв Тома Хейга, а також за фільмом "Апокаліпсис сьогодні"(роль підполковника Кілгора).

Як повідомляв сайт znaj.ua, американський новинний телеканал CNN створив підрозділ дронів, який відповідатиме за збір новин і повітряну зйомку з місця подій.