Господарський суд Запорізької області задовольнив позов "Газу України" і зобов'язав концерн "Стирол" виплатити держкомпанії за спожитий газ понад 1 млрд грн.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

"Газ України" є дочірньою компанією НАК "Нафтогаз України". Наприкінці минулого року її представники звернулися до суду з позовом про стягнення зі "Стиролу" боргу за природний газ на загальну суму понад 1 млрд грн.

Прокуратура Донецької області також ухвалила рішення про вступ прокурора у розгляд справи для представлення інтересів держави в особі НАК "Нафтогаз України" у спірних правовідносинах.

Читайте також: Україні бракує мільярда доларів на газ

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, концерн "Стирол" (розташований у Горлівці, Донецька область) є найбільшим виробником мінеральних добрив в Україні, і входить до холдингу "Ostchem Group", що належить бізнесменові Дмитру Фірташу.

8 травня 2014 Концерн "Стирол" тимчасово призупинив виробництво. Таке рішення було ухвалене у зв'язку з постійними обстрілами міста військовими та бойовиками.