"Все, що не робиться, - робиться у Китаї". Цей популярний жарт уже давно перестав носити розважальний зміст і став абсолютною аксіомою, оскільки у Піднебесній можуть зробити практично все, починаючи від резинових капців і закінчуючи копіями люксових автомобілів.

Нещодавно очевидці помітили автомобіль Zotye SR8, що є копією машини Porsche Macan, на парковці заводу-виробника. Офіційна презентація модифікації Zotye SR8 має відбутися у вересні, в ході автомобільного шоу Ченду-2016, пише GoGetNews.

У продаж він надійде відразу після автосалону.

Повідомляється, що Zotye SR8 буде представлений у двох модифікаціях: з півторалітровим силовим агрегатом, який генерує 150 кінських сил, а також з більш потужним дволітровим двигуном на 190 кінських сил.

Читайте також: Porsche представив оновлену люксову модель Panamera

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Покупець зможе вибрати один з двох варіантів коробки передач, а саме п'ятиступінчаста "механіка", а також шестиступеневий "автомат". Поряд з цим габарити китайського сучасного кросовера є практично повністю скопійованими у Porsche Macan. Правда, SR8 більший на пару міліметрів.

Нагадаємо, завод Porsche в Лейпцигу анонсував випуск останнього екземпляра авто першого покоління.