Міністерство закордонних справ Росії заявив, ща на початку 2014 року в деяких українських містах проголошувались антисемітські гасла

Крім того у відомство звинуватило балтійські країни у "зростанні неонацистських настроїв".

МІФ РФ з прав людини Костянтин Долгов заявив, що в українських містах в минулому році були зафіксовані погроми євреїв. На під'їздах і будинках малювали відповідні зірки.

Про це повідомляє "ВВС Україна".

Читайте також: Конгрес США заборонив підтримку Азова

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У своєму обвинуваченні Долгов говорив про те, що по вулицях латвійських та естонських міст відкрито розгулюють ветерани Ваффен-СС. Разом з ними марширують "неонацистські молодики" з різних організацій, а також звучать "людиноненависницькі гасла".

Нагадаємо, що раніше головнокомандувач проросійських бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницкий виступив з антисемітською лекцією. У своєму спічі він натякнув, що "Євромайдан" походить не від території, а від нації.