Агент нападаючого "Шахтаря" Луїса Адріано Гілмар Велас розповів про майбутнє свого клієнта.

"В Італії кандидатурою Адріано цікавляться три клуби. Контракт форварда закінчується в грудні, його хочуть запросити "Інтер", "Мілан" і "Рома", - сказав він для популярного бразильського порталу Globo.

"Вони хочуть купити Луїса в найближчі тижні за символічну ціну, але це буде не так просто зробити. Все залежить від "Шахтаря", який, здається, не хоче відпускати гравця до кінця його контракту", - зізнався Велас.

Нагадаємо, що Луїс Адріано виступає за "Шахтар" з 2006 року. Він провів за команду 266 матчів і забив 129 м'ячів.

Читайте також: "Шахтар" вилетів з двадцятки найкращих клубів Європи

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що днями Луїс Адріано заявив, що хоче залишити донецький клуб.

"У минулому сезоні я забив 21 м'яч у 33 матчах. Що мені ще зробити? Ви зрозумійте, коли команда постійно переїздить, вона не може стати чемпіоном. Щоранку я прокидаюся в різних ліжках, це ламає психологію. Ми не граємо в Донецьку. Я втомився від поїздок до Львова. Я зробив зі свого боку все, що міг", - поскаржився Луїс Адріано турецькому виданню Мilliyet.