У Раді безпеки Росії повідомили, що Польща та Румунія стають російськими мішенями. Про це повідомляє ТСН.

Заступник секретаря Ради безпеки Росії Євген Лук'янов сказав, що це - "адекватна реакція" на розміщення в цих країнах американських елементів протиракетної оборони.

"Їм би краще думати про інше, тій самій Польщі, Румунії. Розміщення елементів ПРО, пускових установок, які реально націлені на наші стратегічні ядерні сили, - це для них проблема. Вони автоматично стають нашими цілями", - попередив він.

За словами чиновника, через політику США ці держави можуть опинитися між двох вогнів.

"Якщо їм подобається бути цілями через американські системи озброєнь, це їхній вибір", - наголосив політик.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Читайте також: США розмістять 250 танків та гаубиць в країнах Балтії

Нагадаємо,що вчора міністр оборони США Ештон Картер під час поїздки в Таллінн підкреслив, що в Болгарії, Латвії, Литві, Польщі, Румунії, Естонії і, можливо, Угорщині дислокують близько 1,2 тисячі одиниць бронетехніки, включаючи артилерійські системи, 250 танків Abrams і БМП Bradley.

Такі дії США проводить для стримання можливої агресії Росії, яка активно підтримує сепаратистів на Донбасі. Глава Пентагону заявляв, що Альянс готується до тривалого протистояння з Росією.