Конкурс з продажу Одеського припортового заводу, де була стартова ціна 520 мільйонів доларів, зірвали через відсутність заявок інвесторів. На наступному аукціоні державне підприємство вже продаватимуть за 300 мільйонів доларів.

Про це повідомив керівник Фонду державного майна Ігор Білоус, передає прес-служба. Повторний аукціон запланований на кінець жовтня. Він зазначив, що торги зірвали через завищену вартість заводу. Експерти, за його словами, вказали ціну в 500 мільйонів доларів, враховуючи борги.

"Ми, звичайно, хочемо продати ОПЗ якомога дорожче. Наше завдання – створити такі умови, щоб стимулювати конкуренцію під час аукціону і, таким чином, підняти ціну", - додав він.

Нагадаємо, Кабінет міністрів планує виставити на продаж понад 300 різних державних підприємств.

Підготував: Олександр Майер

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще