Кремль продовжуватиме розгойдувати внутрішню ситуацію в Україні, використовуючи для цього загальне незадоволення українців від підвищення комунальних тарифів.

Таку думку висловив політолог Євген Магда і додав, що Москва щедро спонсоруватиме затійників різноманітних тарифних майданів в Києві.

"Необхідно зрозуміти правильно: далеко не всі українські опозиціонери або представники влади є агентами Путіна, проте багато з них не можуть подолати спокуси отримати стратегічну перевагу шляхом зниження авторитету держави. Їм здається, що після своєї перемоги вони зможуть відіграти ситуацію назад, але це було умовно можливо тільки в мирному житті. Сьогодні — практично не можливо", - повідомив Магда для видання news.online.ua.

Політолог зауважив, що до початку опалювального сезону мало хто зможе з впевненістю сказати, що система субсидій працює якісно. Тому найближчі півтора місяці стануть вакханалією популістів самих різних мастей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Путін стягнув до українського кордону 100-тисячну армію.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще