Як би давно ми не закінчили школу, перше вересня для кожного з нас овіяне ностальгією за дитинством, яке безповоротно проминуло. Одні згадують веселі пригоди, шкільні походи, святкові "ранки" і шкільні дискотеки. Інші досі тримають образу за несправедливо поставлену двійку… Але в кожного з нас були улюблені вчителі і улюблені шкільні предмети.

Зірки на цю тему не часто говорять. В селебреті інші теми для розмов. Однак, їхні сьогоднішні вподобання, їхній стиль одягу видають знаменитостей з головою.

Так наприклад, виглядає на те, що Белла Хадід перетворила в одяг casual костюм для улюблених нею уроків фізкультури. Олівія Уайлд, яка вибирає для кожного свого виходу на червону доріжку форму екіпажу космічного корабля, напевно була закохана в учителя з астрономії, чи саму астрономію. Вікторія Бекхем, видається нам, любила уроки крою та шиття, мріючи про власну модну імперію. А Ріанна, ми впевнені, обожнювала уроки військової підготовки. Інакше звідки така пристрасть до одягу з камуфляжним принтом?

Чи правильні наші домисли чи ні, але модні пристрасті наших кумирів наштовхують саме на такі висновки. Переконайтесь самі:

Олівія Уайлд: астрономія

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Вікторія Бекхем: уроки праці

Джессіка Альба: геометрія

Олівія Палермо: біологія

Кім Кардашьян: анатомія

Ріанна: уроки військової підготовки

Белла Хадід: фізкультура

Діта фон Тіз: історія