Знамениті красуні поділилися секретами сліпучої краси, які доступні кожному.

Дівчата по всій планеті мріють бути схожими на голлівудських дів і моделей, заздрячи їх ідеальним пропорціям і нев'янучій молодості. Однак самі зірки називають головним секретом своєї зовнішності - правильний догляд.

Олівія Кальпо

Важко повірити, але раніше Міс Всесвіт-2012 страждала від акне. За словами красуні, позбутися від жахливої ​​проблеми їй допомогли овочі. Саме вони складають основну частину її раціону. А ще Олівія не вживає молочних продуктів.

Кейт Мосс

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Секрет чіткого овалу обличчя без набряклості 42-річної супермоделі - щовечірній масаж із маслом. Це допомагає активізувати роботу лімфодренажної системи.

Блейк Лайвлі

Головний секрет голлівудської золотоволоски - майонез. Але намазує вона його не на бутерброд, а на кінчики волосся перед миттям. Зірка запевняє, що це запобігає їх сухості і ламкості.

Джоан Смоллз

Наносячи крем на ніч, супермодель завжди додає до нього кілька крапель кокосового масла. За її словами, воно допомагає шкірі відновлюватися після подіумного гриму, залишатися зволоженою і насиченою.

Кендіс Свейнпол

Прокидаєтеся набряклою і мрієте лише залізти назад під ковдру? Тоді робіть, як Кендіс! Ангел Victoria's Secret починає кожен ранок із вмивання крижаною водою - цей нехитрий ритуал вмить прибирає набряки після сну, а також допомагає швидше прокинутися і налаштуватися на активний день.

Дутцен Крез

Секрет розкішного волосся цієї блондинки простий - вона регулярно наносить на них кокосове масло, збирає у пучок і ходить так увесь день, після чого миє голову, як зазвичай.

Дженіфер Лопес

47-річна актриса вважає, що молодість продовжується зсередини, а не за допомогою косметики. Тому зірка не курить і взагалі не вживає алкоголь. За словами Лопес, саме це - запорука її квітучого вигляду.

Лорен Конрад

Дизайнер і блогер радить: відкладіть на деякий час фен і праску для волосся. Волосся скаже вам "дякую". Уже через місяць стан пасом значно покращиться.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як перетворитися на Адель за 20 хвилин.

Джерело: Cosmopolitan