У Кропивницького вихователька дитячого саду грабувала дітей.

35-річна працівниця закладу знімала зі своїх вихованців вироби із золота і продавала їх.

Спочатку батьки не підозрювали, що дітей обкрадають. Вони думали, що дошкільнята просто загубили ювелірні вироби під час гри.

Однак коли випадки стали часто повторюватися, дорослі звернулися до кіровоградського відділу поліції.

"Відразу ж після отримання інформації про кримінальне правопорушення працівники поліції почали пошуки і через кілька годин встановили особу, причетну до крадіжок. 35-річна кропивничанка повністю визнала свою провину. Як з'ясувалося, піклуючись протягом робочого дня про дітей молодшої групи, жінка вправно знімала з них прикраси. Протягом тижня зловмисниця заволоділа двома сережками і трьома хрестиками, які в подальшому продала. Виручені 2500 гривень зловмисниця витратила на власні потреби ", - розповів тимчасово виконуючий обов'язки начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Двоє малюків зробили підкоп з дитсадка і намагалися потрапити до автосалону Jaguar

Правопорушниця відповідатиме перед законом за ч. 1 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України. Вихователька може сісти у в'язницю на 3 роки.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Росії дівчинка принесла в дитячий сад наркотики і нагодувала подруг.