Російський опозиціонер та очільник партії "Демократичний вибір" Володимир Мілов переконаний, що останнім часом президент Володимир Путін робить дуже дивні, м'яко кажучи, заяви.

На думку демократа, якщо дивацтва пізніх Леоніда Брежнєва і Бориса Єльцина ще можна було пояснити віком і поганим здоров'ям, то заяви президента РФ Володимира Путіна виглядають гірше, оскільки той виглядає здоровим.

"Путін перетворюється в нереальне якесь позорище. То фінам скаже що ми "відвели війська від фінської кордону на 1500 км" (навіть якщо він переплутав з метрами, то це ще більше марення). В інтерв'ю іноземним журналістам заявить, що "я не говорив що світова економіка завалиться якщо ціни на нафту опустяться до 80 доларів за барель" (хоча весь інтернет заповнений записом його пресухи)", - пише Мілов на своїй сторінці в Фейсбук і припускає, що так погано на мозок Путна можливо впливають ін'єкції ботоксу.

"Чи то ботокс так впливає на мозок? Чи йому вкачують його не туди?", - говорить Мілов.

"Ось панове західні коментатори, вам на замітку - за такими ознаками ви просто можете судити про те, наскільки неадекватний чоловік, керуючий сьогодні Росією. Ви там його мистифицируете, а він просто вже ку-ку", - додає Мілов.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рейтинг Путіна тримається на злиденності росіян.