Співробітники Служби безпеки Україні та фіскальної служби затримали вантажівку з великою партією спирту в одному з сіл Сокирянського району Чернівецької області.

Про це повідомляє прес-центр СБУ. Водій перевозив майже вісім тонн спирту без супровідних документів. Правоохоронці під час огляду автомобіля виявили 39 пластикових бочок зі спиртом. В кожній з них було 220 літрів.

За попередньою оцінкою, коштує така кількість спирту понад мільйон гривень. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів". Слідчі встановлюють походження вантажу та його власників.

Нагадаємо, контрабандисти перекачували спирт на територію України з Молдови по трубі, прокладеній на дні річки.

Підготував: Олександр Майер

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще