1 вересня в Івано-Франківську переселенка з Донбасу Тетяна Михайлова попалася на крадіжці. У кав'ярні TakeTheCake жінка вкрала мобільний телефон.

Роликом поділився мешканець міста Ігор Фріс. На камерах відеоспостереження можна побачити, що жінка зробила замовлення і розробила план крадіжки смартфону з прилавку. Перед тим, як його вкрасти вона встигла увімкнути беззвучний режим, а також забрати чужу каву.

Глядачі одразу роздивились на відео волонтерку та громадську діячку Тетяну Михайлову. Спочатку вона заявляла про наклеп, але потім зізналась у злочині. Ігор Фірс вирішив не звертатись до поліції, адже освітлення цієї події є найкращим покаранням для переселенки.

Портал "Знай" писав про пару грабіжників у Харківській області. Подружжя викрадало могильні огорожі на кладовищі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще