Роскомнадзор заблокував туристичний інтернет-гід порталу f42 community по борделях, кладовищ, лазнях і рюмочних Санкт-Петербурга, повідомляє агентство FlashNord.

Заблокувати гід зажадала Федеральна служба з контролю за обігом наркотиків (ФСКН). Служба знайшла в путівнику поради щодо купівлі наркотиків у місті.

На сайті журналу відповідний гід вже видалений, проте його все ще можна прочитати на порталі "Йод". Путівник присвячений туристам, в ньому розповідається, як треба одягатися і які місця необхідно відвідати в Петербурзі.

Читайте також: У Санкт-Петербурзі "Нічних вовків" послали лісом (фото)

"На Невському промишляють зазивали в стрипбари і кальянні. Місцеві жителі, проходячи повз, їх хрестять. Тільки тоді зазивали перестають зазивати. Зазивали-мусульмани бентежаться і просять так більше не робити. Зазивали-православні дякують", - йдеться, зокрема, в путівнику.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При цьому, в передрукованому варіанті "Йода" частина про купівлю наркотиків вже вирізана.