У Лисичанську на Луганщині затримали двох кілерів, які готували вбивство начальника ГУ МВС області Анатолія Науменка. Підозрювані виявились добровольцями міліцейської роти "Торнадо".

Про це голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль розповів телеканалу 24.

За його словами, обидва підозрювані в обхід блокпостів добрались з місця дислокації до Лисичанська і поселились там у готелі.

"Один із них, 37-річний Н. - снайпер, який і мав скоїти вбивство Науменка, а інший, 58-річний Т. мав страхувати основного кілера", - розповів Москаль.

У затриманих вилучили пістолет Макарова, який був на балансі "Торнадо", мисливський карабін "Вепрь" із оптичним прицілом, дві гранати РГД-5 та 47 патронів різного калібру.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Читайте також: Усіх бійців "Торнадо"вивели з Луганської області - Москаль

Під час допиту один із затриманих підтвердив, що планував замах на Науменка через виведення "Торнадо" з Луганської області.

Нагадаємо, 23 червня "Торнадо" вивели за межі Луганської області. Цю роту звинуватили у важких злочинах, скоєних на лінії зіткнення вогню, тому у МВС прийняли рішення про розформування підрозділу.