Квітковий магазин у підмосковному Зеленограді став чудовим доказом того, що "снаряд двічі в одну воронку" таки потрапляє.

Як пише місцевий інфопортал, в один з павільйонів з квітами вдруге за півроку врізався пасажирський автобус.

За словами очевидців, аварія сталася вчора на майданчику для висадки пасажирів при під'їзді до станції Крюково. Порожній автобус без водія повільно рушив з місця, заїхав на тротуар і врізався у вхідні двері квіткового магазину.

Повідомляється, що в результаті ДТП ніхто не постраждав. Після аварії до автобусу зі сторони місцевого ринку прибіг водій.

Читайте також: П'яний водій Lexus зніс усе на своєму шляху

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Точнісінько такий же випадок з цим же павільйоном стався у квітні. Тоді водій автобуса забув поставити його на ручне гальмо і пішов. Транспорт покотився і, в'їхавши на тротуар, протаранив квітковий павільйон.

Тоді теж обійшлося без жертв, але водій втік з місця пригоди, не дочекавшись співробітників ДПС.

Нагадаємо, жителя російської столиці на ім'я Євген оштрафували за порушення правил дорожнього руху. При цьому водій ні сном, ні духом не знав, що він їде з порушеннями.