Виконавця хіта "Смерека" у шоу "Х-фактор" і "Україна має талант!" фріка Андрій Мацевка звинуватили в педофілії.

У соцмережах з'явилося відео, на якому начебто викривають спробу "телезірки" розбестити неповнолітнього.

Запис в інтернет виклав активіст групи "Анти Педофілія. Луцьк" Антон Горохов.

"Цей "артист" листувався з малолітнім хлопчиком. У листуванні спочатку писав, що хоче стати другом, пізніше розповів про свої сексуальні смаки. Пропонував хлопцеві спробувати, на що той відповів, що він ще занадто малий, а "артист" сказав, що не у роках справа. Згодом він призначив зустріч і приїхав до Луцька", - розповідає Горохов.

Андрій Мацевко повністю заперечує, що хотів вступити в інтимний зв'язок з хлопчиком. Після мирної бесіди активісти його відпустили. Звертатися до міліції вони поки теж не збираються.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Вийшов трейлер порно-пародії на "Бетмен vs Супермен" (відео)

"Його краще треба було б вести до психіатра, ніж до міліції. Він смішний був тільки, коли на "Х-факторі" виступав, а коли приходить розбещувати неповнолітнього, то вже не так весело сприймається", - констатує Горохов.

Активісти вірять, що після появи відео в інтернеті Мацевко більше не зможе шукати "маленьких друзів" у соцмережах.