Вчора ввечері, 24 червня, в зоні АТО бойовики значно активізувались вздовж усієї лінії розмежування сторін. До опівночі вони понад 30 разів обстріляли українські позиції.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Найбільше ситуація ускладнилась біля Маріуполя. Наші позиції поруч із Широкиним й Талаківкою щільно обстріляли з потужних 152-мм гаубиць. По Бердянському ворог гатив із артилерійських систем калібру 122 мм", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Бойовики знизили активність на Донбасі - штаб АТО

Широкине також обстрілювали зі стрілецької зброї гранатометів та переносних версій РСЗВ "Град-П".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

По Пісках і Опитному на Донеччині бойовики били із 120-мм мінометів, використовували там і запалювальні міни.

Під обстріли із важких мінометів також потрапили Ленінське та Кірове на Артемівському напрямку, а на Луганщині - Щастя й Станиця Луганська.

Всього протягом минулої доби зафіксували 43 випадки застосування ворогом зброї.

Впродовж цієї доби, із опівночі до ранку, сепаратисти 6 разів били по позиціях українських військ.

"Зі 120-мм мінометів - знову по Широкиному. Зі стрілецької зброї та гранатометів – по Красногорівці та Бердянському", - підсумовує прес-центр.