Глава так званої "ДНР" Олександр Захарченко всіма силами намагається привернути увагу громадськості і російських "кураторів" до нібито наявних фактів підготовки на нього замахів.

Про це повідомляє група "Информационное сопротивление".

Зазначається, що місцеві ЗМІ тиражують інформацію про те, що посилення охорони будинку, де живе Захарченко, викликане підготовкою замаху на його життя. Про це нібито свідчить факт виявлення вибухового пристрою біля будинку.

Існує також версія, що істерія навколо уявного замаху створюється для того, щоб підняти рейтинг Захарченка і розширити, заодно, повноваження "Міністерства державної безпеки ДНР".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.UA", позашляховик глави "ЛНР" Плотницького вибухнув у Луганську 6 серпня. Ватажок "ЛНР" отримав серйозні поранення. На думку співголови громадської ініціативи "Права Справа" Дмитра Снєгирьова, ватажок "ЛНР" інсценував замах на самого себе.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще