Кількість учасників акції протесту в центрі Єревану зростає в геометричній прогресії. До мітингувальників на проспекті Баграмяна приєдналися ще кілька тисяч чоловік.

Про це повідомляє сайт Armenia Today.

В центрі Єревану, де проходить акція протесту, на відрізку Ісаакяна і Баграмяна практично немає поліцейських. Встановлені лише металеві огорожі. Трохи вище стоять водомети та поліція. Проте немає поліцейських кордонів у кілька рядів як це було раніше.

Акція протесту поширюється та вже проходить у вірменських містах Аштарак, Абовян, Гюмрі і Ванадзор. Там заплановані сидячі пікети. Також перед посольствами Вірменії в ряді зарубіжних країн заплановані акції протесту.

Мітингувальники домовились не використовувати під час акції ніяких прапорів, окрім вірменського. Також вони висувають лише одну вимогу про повернення попередніх тарифів на електроенергію. Після її виконання вони згодні будуть розійтися.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте також: У Єревані виступили проти залежності від Росії – правозахисник

Нагадаємо, на площі Свободи в Єревані проходить цілодобова акція протесту проти підвищення цін на електроенергію. 23 червня о 4.30 ранку силовики почали атаку на протестувальників. Вони спочатку застосували водомети, а потім пішли на штурм. В той же день мітингувальники вирішили піти з площі Свободи на проспект Баграмяна, що неподалік від президентської резиденції, і продовжити там сидячий страйк. Державна комісія з регулювання громадських послуг Вірменії не обговорює можливість перегляду рішення про підвищення тарифів на електроенергію , попри масові протести населення.