Рівно рік тому поблизу Слов'янська загинув весь екіпаж гвинтокрила Мі-8.

У меморіальних заходах приймає участь військове керівництво, священики, родичі та близькі загиблих. До місця трагічної загибелі екіпажу також прибула авіаційна група армійської авіації на гелікоптерах.

Нагадаємо, що 24 червня 2014 року терористи з ПЗРК збили гвинтокрил Мі-8. На ньому пересувалися учасники Антитерористичної операції.

Читайте також: "Путін вас вб'є" - погрозами зірвали виліт літака з Парижа (відео)

Від прямого попадання ракети вертоліт вибухнув. Три члени екіпажу та четверо співробітників СБУ загинули. Усіх посмертно нагородили орденами Богдана Хмельницького "За мужність".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зазначимо, що під Слов'янськом встановили пам'ятний хрест загиблим військовослужбовцям та екіпажу. Представники місцевої влади, військовослужбовці та місцеві мешканці вшанували Героїв хвилиною мовчання.