Правоохоронці викрили трьох жителів Донецької області. Після служби в терористичній організації "ДНР" вони ховалися на території, підконтрольній України.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління МВС у Донецькій області.

Всі учасники бандформувань, за інформацією відомства, чергували на блокпостах "ДНР" з автоматичною зброєю в руках. Вони незаконно оглядали транспорт і громадян, а також перешкоджали вільному пересуванню людей.

Бойовиків, 27 і 29 років, є жителями Артемівська. Старший з них здійснював охорону захопленого будинку Горлівського міськуправління міліції, а також "служив" на блокпості на виїзді з Горлівки. Інший чергував з автоматом на блокпості по вул. Свободи в Слов'янську.

Третій зловмисник, 24-річний житель Авдіївки з позивним "Циган", в липні минулого року контролював пропускний режим в захопленому приміщенні Авдіївського міськвідділу міліції. Також бойовик чергував на блокпості в Авдіївці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Всі троє чоловіків пішли в терористи заради грошей. Однак там вони не отримали бажаного заробітку і повернулися на неокуповану територію.

Читайте також: На виїзді з Донецька утворилися кілометрові затори

Бойовикам оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину за статтею Кримінального кодексу "створення терористичної групи чи терористичної організації".

Підозрюваним обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі.