У соціальних мережах гуляє фотографія із мітингу в Єревані, на якій зображено місцевих мешканців, що готують шашлик прямо перед силовиками.

"Тортури шашликом. До такого звірства навіть Ярош не додумався", - ідеться у підписі до фото від користувача Ореста Лютого у Twitter.

Читайте також: Протести у Вірменії проходять вже у п'яти містах

На площі Свободи в Єревані проходить цілодобова акція протесту проти підвищення цін на електроенергію.

23 червня о 4:30 ранку силовики почали атаку на протестувальників. Вони спочатку застосували водомети, а потім пішли на штурм.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

В той же день мітингувальники вирішили піти з площі Свободи на проспект Баграмяна, що неподалік від президентської резиденції, і продовжити там сидячий страйк.

Державна комісія з регулювання громадських послуг Вірменії не планує переглядати рішення про підвищення тарифів на електроенергію , попри масові протести населення.

Нагадаємо, 9 грудня 2013 року, під час українського Євромайдану, близько десяти дівчат із наметового містечка принесли бійцям внутрішніх військ, які стояли на розі Михайлівської і Костьольної у Києві, бутерброди.

Дівчата попросили хлопців не соромитися і їсти страви, які вони піднесли, але правоохоронці стояли непорушно і не зважали на пригощання мітингувальниць.