На тренуванні з десантування бронетехніки з військово-транспортного літака у БМД не відкрився парашут. Бойова машина десанту впала на землю зі значної висоти.

Цей конфуз вдалось зафільмувати одному із російських військових. Подія сталася ще шість днів тому, але відео на YouTube з'явилось тільки зараз.

Читайте також: Україна підтримала створення міжнародного трибуналу по Боїнг-777

Міноборони РФ публічно не повідомляє, чому при десантуванні російського БМД парашут не розкрився. Також невідомо що сталося з машиною та екіпажем після падіння.

Як повідомляє джерело "Тайга.инфо", в районі падіння БМД-2, на території Улан-Уденського військового лісництва, спалахнула пожежа. Площа займання охопила 730 га лісу.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще