Психологи стверджують: найуспішніші і найяскравіші особистості виростають зовсім не з відмінників, а з хуліганів і непосид.

І це підтверджують багато світових зірок, які свого часу кинули школу заради погоні за славою.

Демі Мур

Колишня дружина Брюса Вілліса так і не отримала шкільний атестат. Але це не завадило їй побудувати акторську кар'єру і сяяти на червоних доріжках. Щоправда, Демі кинула навчання не з власної волі. Мати-алкоголічка не могла забезпечувати доньку, тому юна Мур з 16 років сама заробляє на життя. І починала брюнетка зовсім не у Голлівуді, а у колекторської конторі, де займалася збором грошей із боржників.

Кейт Вінслет

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Одна з найуспішніших актрис Голлівуду кинула школу через глузування однокласників. Через проблеми із зайвою вагою діти називали її "бульбашкою". Ніхто з них і подумати не міг, який запаморочливий успіх чекає в майбутньому на Кейт.

Ніколь Кідман

Австралійська кінозірка і мама двох дітей теж не закінчила середню освіту. Коли її мама захворіла на рак, Ніколь стало не до уроків. Весь свій час дівчина присвятила догляду за найдорожчою людиною.

Брітні Спірс

Заради зоряної кар'єри, Брітні довелося кинути школу в 16 років. А вона ж не тільки добре вчилася, але і була капітаном жіночої збірної з баскетболу. Шкільну лаву Спірс проміняла на сцену і незабаром підкорила своїм голосом і енергією весь світ.

Джонні Депп

Юний Джонні покинув школу у восьмому класі. Хлопчик мріяв про музичну кар'єру і навіть встиг створити групу. А в кіно його привів близький друг Ніколас Кейдж. Школу Депп ненавидів і жодного разу не пошкодував про своє рішення. У дорослому віці актор активно займається самоосвітою. А ось своїм дітям Депп категорично не дозволяє йти зі школи.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Деніела Крейга примушують до нової ролі нечуваним гонораром.

Джерело: 4mama