У свої 20 років кенієць Соренсен Овіті Опійо залишається незайманим, оскільки рідкісна патологія поставила жирний хрест на його інтимному житті.

Як пише News.am, коли хлопчикові, який після смерті батьків з п'яти років живе з бабусею, виповнилося десять, він помітив, що з його статевим органом щось не те.

Пеніс Соренсена почав швидко збільшуватися. Лікарі намагалися зупинити цей процесс, але нічого не вийшло, оскільки вони не могли зрозуміти причини патології. Сьогодні член молодого чоловіка удесятеро більший за звичайні для його віку розміри, внаслідок чого він не може зустрічатися з жінками й завести родину.

Крім того, свого часу через аномальний статевий орган хлопець покинув школу, оскільки з нього глузували однокласники. Зараз він став відлюдником і рідко виходить на вулицю.

Читайте також: Американська молодь віддала перевагу сексуальному утриманню

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Місцеві лікарі поки ламають голову над тим, що за хвороба у молодої людини і чому його член такий великий. Відповідей на ці питання вони ще не знайшли, проте пластичні хірурги з лікарні Jaramogi Oginga в Кісуму вирішили провести операцію по ліквідації набряку. Родичі хлопця збирають гроші на оплату цієї процедури.

Випадком кенійця зацікавилися медичні фахівці з інших країн, яким цікаво оглянути його та спробувати поставити правильний діагноз.

Як писав "Знай", вчені прогнозують, що усього через 20-40 років людям не потрібен буде секс, аби зачати дитину