Нападник "Шахтаря" Луїс Адріано не збирається переїжджати в клуб з ОАЕ - "Аль-Ахлі", незважаючи на домовленість двох клубів про трансфер.

Офіційний сайт "Аль-Ахлі" 24 червня радісно написав про угоду з "Шахтарем" щодо трансферу бразильського форварда Луїса Адріано. Проте 25 червня стало выдомо, що сам футболіст має зовсім інші плани.

Як повідомляє бразильський портал Globo, нападник українського клубу був неабияк здивований такими новинами щодо своєї подальшої кар'єри. Переговори два клуби вели без його відома.

Читайте також: На форварда "Шахтаря" Луїса Адріано претендують кращі клуби Італії

У Луїса Адріано є різні варіанти продовження кар'єри в Європи. Він і потенційні претенденти готові почекати півроку до закінчення контракту бразильця з "Шахтарем", щоб підписати Адріано безкоштовно. А вже через тиждень будь-який клуб має право підписати попередню угоду з нападником "Шахтаря".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще