За рік проведення АТО у сімей бійців батальйону "Донбас" стався бебі-бум: 8 бійців вже стали татами. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Благодійний фонд Семена Семенченка.

У найближчі три місяці ще у двох військових народяться діти.

"Всі ми знаємо, що найбільш частина витрат для молодих сімей - це підгузники. Наш Фонд допомагає скоротити ці витрати для сімей бійців-переселенців. На наступному тижні ми організовуємо адресну розсилку гуманітарної допомоги, куди вкладемо і памперси для малюків", - пише фонд.

У фонді закликали всіх бажаючих допомогти батькам дітей в зоні АТО, щоб їм було спокійніше відстоювати територіальну цілісність країни.

Матеріал по темі: Нацгвардії продали форму з неякісної тканини на 42 мільйони гривень

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У Міноборони зазначили, що за час збройного конфлікту на Донбасі часто траплялися військово-польові весілля.

24 вересня в Краматорську харків'янка-волонтер і боєць 42-го батальйону територіальної оборони зіграли весілля, а 18 серпня військові Ілля і Юлія Федоренки уклали шлюб в Слов'янську.

Нагадаємо, що 14 червня дітям бійців батальйону "Донбас" влаштували пізнавальні вихідні в Черкасах.

У перший день діти каталися по Дніпру на козацькій чайці "Спас" і їли куліш. А вже ввечері черкаські гопаківці представили гостям показові виступи бойового танку.