Українському народу не вигідні дострокові вибори до Верховної Ради. У цьому користь знайдуть лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко або радикали-екстремісти. Про це заявив глава МВС Арсен Аваков.

"Коли українському народу прийде час обирати, то вони поміркують над цим і не поведуться на політичні технології. Я не думаю, що цей момент настане скоро. Є чергові парламентські вибори і чергові президентські вибори. Якщо це вигідно партії Тимошенко або радикалам-екстремістам, то це не означає, що це вигідно країні. Давайте відкладемо персональні амбіції багатьох на те, щоб в зручний момент провести вибори і швидко закрити ситуацію. Цього не буде", - заявив міністр в інтерв'ю з Сонею Кошкіній на ресурсі Левый берег.

Журналістка уточнила, що перш за все дострокові вибори не вигідні "Народному фронту" і "Блоку Петра Порошенка", але Аваков не звернув увагу на це уточнення. Аваков зазначив, що для технології розгойдування ситуації для виборів використовуються епатажні політики, а потім вони зникають.

"Я не бачу варіанту, при якому вибори допоможуть українському суспільству долати ті виклики, які зараз є", - додав чиновник.

Знай повідомляв, що прем'єр-міністр Гройсман використовує Юлію Тимошенко для президентських виборів.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще