Росія не зупинить свою агресію щодо України доки не вирішить два основних завдання і не виключено, що вирішувати їх почнуть вже у вересні, оскільки вікно можливостей Кремля поступово закривається.

Таку думку висловив військовий експерт Михайло Самусь і додав, що анексія півострова була першим кроком, щоб запустити процес розвалу України.

"Вирішити українське питання – стратегічне завдання Кремля. Має два варіанти для цього: внутрішній бунт в Україні – розкол із середини, або зовнішня агресія, що призведе до переформатування території", - зазначив Самусь.

За його словами, тепер Крим – не успіх РФ, а її проблема. У Росії є один спосіб вийти з цього криміналу – знищити Україну. Все інше матиме сенс лише для внутрішнього електорату.

"Катові потрібно вбити жертву, інакше вона почне свідчити. Путін це розуміє. Україна для нього – завдання життя. Без неї не відбудує імперію", - резюмував Самусь для видання Gazeta.ua.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти не планують захищатись на Донбасі.