Сполучені Штати оголосили про санкції щодо комітету порятунку України, який раніше очолював екс-прем'єр-міністр Микола Азаров. Тепер єдиним фактичним доходом в Україні для Азарова стане хіба що пенсія.

Про це повідомляє Голос Америки.

За словами юриста Джина Берда, комітет і особисто Азаров тепер не можуть мати будь-яких комерційних зв'язків з громадянами або резидентами США.

Крім того, все майно, яке контролюється американцями, також буде заморожено.

Читайте також: Чи не накрався: Азаров буде отримувати українську пенсію

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

"Це включає також заощадження в американських доларах, які у них можуть бути в іноземних банках, оскільки фонди, деноміновані в американських доларах, що зберігаються на кореспондентських рахунках в американських банках", - підкреслив Берд.

Нагадаємо, раніше Подільський районний суд Києва зобов'язав Пенсійний фонд відновити нарахування та виплату пенсій екс-прем'єру Миколі Азарову.