Сьогодні мати застреленого публіциста Олеся Бузини Валентина вперше прийшла на судове засідання.о це повідомляє ТСН.

Валентина важко переживає втрату сина, але прийшла з одним наміром – впевнитись у справедливості суду.

"Я віруюча людина і я вірю, якщо не цей, то вищий суд накаже. І покарає не тільки того, хто це зробив, а й його покоління. Мені здається – це найстрашніше. Якщо б хтось підійшов і попросив прощення і сказав, що кається, я б ще подумала. А так я кожного дня одне роблю – молюся, щоб Бог не простив, я маю це право. Я прийшла тільки для того, щоб все було справедливо", - заявила жінка журналістам.

Матеріал по темі: Один із підозрюваних у вбивстві Бузини вийшов на волю під заставу

Після засідання у коридорі мати Бузини зустрілась з матір'ю підозрюваного Дениса Поліщука, яка переконує, що її син не вбивав журналіста.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що 23 червня Денис Поліщук вийшов на свободу під заставу більш ніж 5 мільйонів гривень. Він і Андрій Медведько спростовують свою причетність до вбивства Бузини.

Засідання щодо Дениса Поліщука перенесли на 2 липня – адвокати мають ознайомитись з матеріалами справи. Сьогодні мали розглянути дві апеляції.