Нумеролог Людмила Савіна розповіла, чого побоюватися під час "коридору затемнень", який триватиме з 1 по 16 вересня.

За словами експерта, будь-затемнення впливає на людину і на планету в цілому.

"Місяць у нашому житті відповідає за духовне, інтуїцію, підсвідомість. А ось Сонце - за життєву енергію, волю і силу духу, творчість і вигадку. Саме ці сфери життя постраждають через дію затемнень. Якщо місячне затемнення символізує період переосмислення минулих подій, то сонячне, навпаки, говорить про те, що пора чекати глобальних змін і готуватися до них ", - розповіла Савіна.

"Коридором" називають проміжок між двома затемненнями. Нумеролог попереджає: у такий час події можуть мати доленосний вплив на наступні 18 років життя.

Але це не означає, що змінити нічого не можна. Все буде залежати від сприйняття людини. Негатив погіршить становище справ, а здатність вчитися на помилках надасть нові можливості.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Савіна рекомендує перенести важливі зустрічі і почекати зі звільненням - в іншому випадку нове місце роботи доведеться шукати дуже довго.

Також не варто до 17 вересня вкладати гроші у будь-які проекти. Нумеролог радить збирати кошти і віддати борги.

"У медичному аспекті несприятливому впливу піддаються очі, вуха і голова. Не перенапружуйте органи зору, намагайтеся не переохолоджуватися і уникайте протягів. Можливо погіршення стану здоров'я у людей із хронічними захворюваннями або захворюваннями серцево-судинної системи", - попереджає Савіна.

Експерт попереджає: сварки у "коридорі затемнень" призводять до закінчення відносин назавжди. Якщо ви мрієте звільнитися від старих звичок і проблемних відносин - кращого часу ви не знайдете. Візьміть із собою у нове життя тільки найкраще!

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", з кінця серпня почнеться пік затемнень.