Канцлер додала, що лідери ЄС ще не піднімали питання про конфлікт на Донбасі на самміті.

Про це повідомляє ТАСС.

"Сепаратисти роблять це частіше, але угода має дотримуватися обома сторонами", - розповіла вона журналістам після екстренного самміту країн Єврозони.

Читайте також: Екстренні переговори Греції та її кредиторів завершились нічим

"Ні, ми не говорили сьогодні про Україну. Ми можемо торкнутися цієї теми в п'ятницю, коли мова піде про Єдину зовнішню політику ЄС", - сказала вона, відповідаючи на запитання журналістів.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За її словами, вирішальне значення в українській проблемі відіграють мінські домовленості.

Нагадаємо, раніше канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Європейської Ради Дональд Туск застерігали від надмірних очікувань, пов'язаних з екстреним самітом країн Єврозони, який терміново зібрали по Грецькому питанню.

Дональд Туск попередив, що саміт не буде останнім кроком у пошуку виходу з кризи.

"Ми прихильні до думки, що грецькому уряду потрібно зробити вибір між прийняттям, на мою думку, хорошої пропозиції про подальшу підтримку, або дефолтом. Зрештою, це рішення тільки Греції і відповідальність Греції. Час ще є, але всього кілька днів. Давайте використаємо їх мудро", - сказав він.