У офіційному повідомленні Кремля згадки про таку заяву немає. Однак сторони домовилися про зустріч заступника держсекретаря США Вікторії Нуланд та заступника голови російського МЗС. Політики будуть обговорювати українське питання.

Обама нагадав Путіну про необхідність дотримання Мінських угод. Також президент США наголосив на необхідності з українських територій усіх російських військових та техніки.

Читайте також: Путін готовий обговорити з Японією новий статус Південних Курил

Про це він заявив в ході телефонної розмови, повідомляє France-Presse, посилаючись на заяву Білого дому.

Лідери також обговорили й інші теми. В тому числі діяльність терористичного угрупування "Ісламська держава" та іранську ядерну угоду.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як зазначив прес-секретар Путіна, Дмитро Пєсков, лідери двох країн домовилися доручити міністрові Лаврову і держсекретареві Керрі проведення зустрічі для обговорення цього питання.