Ці кошти пішли на програмне забезпечення, яке не мало авторського свідоства.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

"Ініціатива "Відкритий уряд" є найважливішою. ​​Адже є маса баз даних, реєстрів і всього іншого. Але доступ для цього потрібно зробити за допомогою додаткового програмного забезпечення", - розповів віце-прем'єр міністр України Геннадій Зубко.

Читайте також: Зареєструвати фірму можна буде за 5 хвилин

За його словами, про авторське право на програмне забезпечення вчасно не потурбувались.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Тільки зараз ми подали законопроект, яким державі передаються всі авторські права. А так потрібно було вносити додаткові кошти на отримання цих речей", - повідомив він.

Довідка. Електронний уряд — це модель державного управління, яка заснована на використанні сучасних інформаційних та комунікаційних технологій з метою підвищення ефективності та прозорості влади, а також встановлення суспільного контролю над нею.

Інформаційна система "Електронний уряд" — це система збору, введення, пошуку, обробки, збереження та надання на вимогу користувача згідно з визначеними критеріями інформації. Вона покликана забезпечити надання органам влади послуг фізичним та юридичним особам, а також їх інформування про діяльність органів влади.