У Баку завершилися фінали з плавання на дистанціях 50 метрів брасом і 100 метрів вільним стилем. Українці Євген Куркін і Сергій Шевцов потрапили у вісімку найсильніших плавців.

Про це повідомляє офіційний сайт змагань.

Спортсмени брали участь у фіналі, але не змогли завоювати нагороди. Шевцов у найпрестижнішій плавальній дисципліні - 100-метрівці вільним стилем - фінішував на 5 місці. Він подолав дистанцію за 50.32 сек. І на 0.89 сек. відстав від переможця. Чемпіоном у цьому виді програми став британець Данкан Скотт, а призерами - Алессандро Мірессі з Італії і Владислав Козлов з Росії.

У 50-метрівці брасом Куркін фінішував на останньому 8-му місці, пропливши дистанцію за 28.74 сек. Він відстав від переможця на 0.93 сек. Найсильнішим у змаганні був Андріус Сідлаускас з Литви. Друге сходинку посів хорват Микола Обровац, а третє місце за плавцем із Данії Тобіасом Бьєргом.

Читайте також: Україна завоювала три "бронзи" на Європейських іграх

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, українські баскетболістки поки не зазнали жодної поразки на Європейських іграх і пройшли до півфіналу змагань. В 1/8 фіналу вони перемогли Словаччину з рахунком 16:8, а в 1/4 фіналі наша команда грала проти Греції. До кінця зустрічі українки тільки зміцнювали свою перевагу і здобули перемогу з рахунком 21:19. Тепер українські баскетболістки потрапили в півфіналі і як мінімум зможуть поборотися за бронзові медалі.