Люди похилого віку сьогодні вранці вийшли в місто з порожніми каструлями та плакатами. Зараз на вулицях Вінниці біля 500 людей.

"Заграємо владі на каструлях, аби вона побачила, що пусті каструлі - це порожні людські шлунки", - говорить співорганізатор акції Віктор Маліновський.

Читайте також: Єреван оголосив владі нові вимоги

Під час протесту демонстранти зачитали звернення від "Народної Ради" до міської ради. Вимагали, аби Президент заветував проект Закону 1565. Документ нібито суперечить цілій низці законів та актів житлово-комунального господарства.

"Пенсіонери дивують, що міська влада не розуміє їх потреб і пропонують місцевим можновладцям хоч місяць прожити на їх пенсію - 945 гривень". Про це розповіла кореспондент "Громадського радіо" Наталя Журбенко.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще