Влада дає сигнали Ринату Ахметову про неефективність "Київенерго", що може в майбутньому привести до зміни власника. Про це в коментарі порталу "Знай" повідомило власне джерело в КМДА.

За його словами, заступник голови КМДА Дмитро Пантелєєв заявив, що через відсутність грошей "Київенерго" не перевела жодного метра старих зношених теплотрас. Також він звернув увагу на проблеми в закупівлі матеріалів для поточного та аварійного ремонту, в зв'язку з чим в цьому році буде складно проводити опалювальний сезон. Не виключено, що ця заява є першою в низці дій влади щодо заміни власника "Київенерго", яким сьогодні є Р. Ахметов.

Найбільш активною політичною силою цього тижня стало Київське відділення партії "Самопоміч".

Партія "Самопоміч" продовжує позиціонувати себе як основну опозиційну силу на рівні м. Києва. Для просування своїх інтересів партія цього тижня використовувала відразу два інформаційних приводи.

По-перше, в середині тижня депутат Київради від "Самопомочі" С. Гусовський закликав Кличко приєднатися до судового позову Львівської міськради проти НКРЕКУ в зв'язку з підвищенням з 1 березня 2016 року тарифів на потреби зовнішнього міського освітлення. Мер не відповів на заклик, явно не бажаючи втягуватися в полеміку з представників опозиційної сили.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: "Київзеленбуд" стверджує, що не знав про вирубку дерев корпорацією Roshen

По-друге, на першому етапі конфлікту на місці забудови у Святошинському районі також брав участь депутат від "Самопомочі" С. Семенченко. З метою особистого піару партія курирує дану тему і може її використовувати в майбутньому для дискредитації команди Кличка. Очевидно, що найближчим часом у зв'язку з початком політичного сезону варто очікувати масових акцій з боку київського відділення "Самопомочі". Частково про це свідчить інсайдерська інформація про зустрічі С. Гусовського з відомими київськими блогерами, які поки не ангажовані владою.