На кордоні із невизнаним Придністров'ям контрабандист врізався в автомобіль Національної гвардії. В результаті інциденту один із військових отримав тяжку черепно-мозкову травму.

Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії.

Нацгвардійці 25 червня близько 17 години отримали повідомлення про великий обсяг контрабанди, яку мають перевезти через український кордон із самопроголошеним Придністров'ям. Бійці вжили всіх необхідних заходів аби запобігти злочину. Вони перекрили шлях контрабандисту, який рухався на мікроавтобусі "Віто", власним авто.

"Перекривши водієві цього транспортного засобу шлях для просування через кордон, нацгвардійці стали, по суті, мішенню, і водій-порушник протаранив українських вояків", - повідомляють у прес-службі.

Читайте також: У Києві затримали молдаванина з півкіло кокаїну в шлунку

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Проте нацгвардійям вдалося затримати злочинця, який намагався перетнути український кордон.

Нагадаємо, у київському аеропорту СБУ затримала молдованина, який перевозив кокаїн у шлунку. У чоловіка, який прилетів рейсом із Москви, медики дістали 32 капсули з наркотиками. Їх загальна вага становила 500 грамів.