Яхти вражають уяву своїми неймовірними розмірами, унікальним дизайном і розкішними зручностями. Їх можна порівняти з кращими в світі п'ятизірковими готелями. Одна з таких - 145-метрова яхта Admiral X-Force 145 вартістю один мільярд доларів.

Про це повідомляє Superyachtworld.

Авторами 145-метрового судна є дизайнерська студія з Монако Dobroserdov Design. Розробили вони її для італійської компанії "The Italian Sea Group".

Мегаяхта "Admiral X-Force 145" має приголомшливий футуристичний зовнішній вигляд і чудові динамічні характеристики. Судно є цілим розважальним комплексом з усіма можливими зручностями.

Яхті обладнана двома вертолітними майданчиками, ангаром для вертольота і автомобілів, відсіком для міні-субмарини. 22 гостей можуть розміститься в 11 VIP-каютах. На судні є закритий і відкритий басейни з джакузі площею 1500 квадратних метрів. Тут є дворівневий пляжний клуб з шезлонгами, баром, спа-центром і кінотеатром.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Lexus створив літаючий скейт (відео)

Витончене внутрішнє оздоблення виблискує переливаються в світловому шоу скляними скульптурами і позолоченним металевим декором. Підкреслюють все гвинтові сходи, які пронизують яхту.

Для виготовлення судна Admiral X-Force 145 використовували високоміцне скло, алюмінії і сталь. Вона може розвинути максимальну швидкість в 18 вузлів завдяки трьом двигунам загальною потужністю 8100 к.с.