За два дні капіталізація корейської корпорації Samsung впала на 22 млрд доларів. Причиною цього стали браковані смартфони Galaxy Note 7, якими заборонили користуватися у літаках.

За даними Bloomberg, акція Samsung мала ціну 1 487 доларів. Сьогодні вона коштує 1 329 доларів. За два робочі дня акції корейської корпорації стали дешевшими на 158 доларів, а усього їх в обігу на 22 млрд доларів. Така сума дорівнює 11% ринкової вартості компанії.

Експерти зазначають, що акції Samsung стрімко падають через те, що інвестори бояться повної заборони на використання Galaxy Note 7 у літаках. Поки що новим телефоном не можна користуватись в американських літаках.

Зазначимо, що у смартфонах Galaxy Note 7 загорявся акумулятор під час зарядки. Компанія вже відкликала небезпечні пристрої. Влада США порадила громадянам вимкнути браковані гаджети.

Портал "Знай" писав, що компанія Samsung офіційно визнала небезпечність своєї новинки. Власники Galaxy Note 7 можуть обміняти його на нову модель.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще