Одеські судмедексперти встановили особу останнього невідомого, який загинув у ході зіткнень в Одесі 2 травня 2014. 48-ю жертвою трагедії став 63-річний одесит Михайло Вячеславов.

Кілька проведених раніше генетичних експертиз виявилися безрезультатними. Проблеми з упізнанням у експертів з'явилися через те, що у Вячеславова не було кровних родичів. В результаті тіло впізнали його близькі.

Члени сім'ї Михайла Вячеславова подали заяву про зникнення у травні 2014 року, але офіційне упізнання затягнулося на багато місяців.

За словами близьких, Вячеславов був аполітичною, спокійною і неконфліктною людиною, а в наметове містечко на Куликовому полі приходив поспілкуватися з людьми.

Сім'я загиблого повідомила, що ввечері 2 травня Михайло врятував життя своїй племінниці. Коли активісти заходили до будівлі Будинку профспілок, Вячеславов вивів її на дах.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сьогодні вже встановлили особи всіх 48 загиблих у результаті безладів 2 травня в Одесі.

Читайте також: В Одесі антимайданівець отримав 15 років в'язниці

Нагадаємо, що 2 травня минулого року на стадіоні "Чорноморець" мав відбутися матч одеського "Чорноморця" і харківського "Металіста". Від Соборної площі футбольні фанати збиралися пройти маршем до Центрального парку культури і відпочинку ім. Тараса Шевченка. До них приєдналися активісти з прапорами України. З боку Олександрівського проспекту з'явилися прихильники федералізації. Почалися зіткнення. Потім проросійських активістів відтіснили до Будиноку профспілок на Куликовому полі Одеси, який після підпалили невідомі.