У Порошенка підготували план ротації голів силових відомств, основою яких є можлива відставка Арсена Авакова та заміни його на Олександра Турчинова на посаді міністра внутрішніх справ. Про це повідомляє видання РБК, посилаючись на свої джерела в Адміністрації президента.

Згідно з повідомленням, в АП вже підготували схему подальших кадрових перестановок, які відбудуться, у разі зняття Авакова з посади голови МВС. Цей пост, нібито, займе секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов. У свою чергу, на його посаду буде призначений нинішній глава СБУ Василь Грицак, а спецслужбою замість нього керуватиме Павло Демчина – нинішній перший заступник глави СБУ.

Читайте також: Аваков назвав зрадниками журналістів, які співпрацюють з ворогом

"Нічого особистого. Просто президент переконаний, що він повинен контролювати всіх силовиків, а Авакова він просто не вважає "своєю людиною", - цитує видання високопоставленого представника АП.

У свою чергу, в оточенні Авакова також впевнені, що Петро Порошенко не проти змінити міністра внутрішніх справ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв сайт znaj.ua, експерти переконані, що Аваков заплатить відставкою за ріст злочинності.