Британська пенсіонерка з міста Галіфакс виграла в лотерею 4,3 мільйона фунтів. Це близько 6,7 мільйона доларів. Насамперед жінка, отримавши виграш, придбала собі капці. Вони дуже давно мріяла про них.

Про це повідомляє The Daily Telegraph.

69-річна колишня швачка Джейн Льюїс стала переможницею UK Lotto. Вона регулярно брала участь в розіграшах з моменту заснування цієї національної лотереї. Проте пощастило їй тільки через 24 роки.

"Вранці сіла на автобус, поїхала в центр міста і купила собі пару домашніх капців, на які давно поклала око на вітрині і на які збирала гроші. Я вирішила, що можу себе побалувати", — розповіла британка.

Читайте також: У США дівчинка зробила батьку подарунок на мільйон

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Льюїс вже визначилась зі своєю наступною покупкою. Вона придбає собі новий будинок. Протягом останніх 11 років жінка орендувала невеличку квартиру, де була одна спальня і дуже маленька кухня.

Пенсіонерка також планує витратити частину грошей на надгробок для одного зі своїх синів. Він помер понад 40 років тому.