У п'ятницю в Тунісі було скоєно озброєний напад на туристичний готель Imperial в місті Сус на узбережжі Середземного моря. Між співробітниками служби безпеки країни і нападниками сталася перестрілка.

Про це повідомляє Reuters.

Напад здійснили двоє бойовиків, один з них знищений, другий втік. В готелі в той час перебували туристи. Озброєний автоматом "Калашникова" чоловік увірвався в будівлю і відкрив вогонь по туристах. Очевидці повідомляли про вибух, що прогримів перед стрільбою. Крім того, є повідомлення про те, що була стрілянина на готельному пляжі.

Від нападу постраждали ще два готелі, розташовані по-сусідству. За непідтвердженими даними, під обстріл потрапили туристи, які поверталися з пляжу.

Читайте також: Ісламісти захопили фабрику, поблизу якої виявлено труп

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Місто Сус є одним з найпопулярніших серед іноземних туристів курортних міст країни.

Нагадаємо, з березня туристичні об'єкти в Тунісі знаходяться в режимі підвищеної охорони. Причиною цього став напад на музей "Бардо" у столиці країни, коли загинув 21 турист з Великобританії, Франції, Італії, Колумбії і Японії.