Американський рок-дует The White Stripes представив перший за вісім років кліп. Відео на пісню City Lights зняв французький режисер Мішель Гондрі.

Учасники колективу, Джек та Мег Вайти, написали пісню у 2005 році для альбому Get Behind Me Satan, але вона так і не потрапила у нього. Фанати почули City Lights у збірнику Acoustic Recordings 1998-2016.

Мішель Гондрі подарував нове життя пісні та зняв на неї кліп без відома музикантів. Джеку та Мег сподобалась робота француза, і вони опублікували її на каналі YouTube.

Французький режисер створив такі культові фільми, як "Вічне сяйво чистого розуму" та "Наука сну". Він також працював із музикантами Бйорк, The Chemical Brothers, Beck та The Rolling Stones.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Портал "Знай" писав про новий кліп українського колективу Pur:Pur. Відео знято в стилі мобільного додатку Prisma.